Välkommen till C.Yoga

AKTUELLT

Workshops - för att Du ska kunna fördjupa dig och finnas kvar i den sköna känslan en längre stund. Helt enkelt få mer Tid.


Workshops tillsammans med konstnären Kerstin Wessberg under konceptet Art&Yoga


Konceptet är utvecklat för att med yogans verktyg få våra deltagare att komma in i skön avslappning och på så sätt närma sig sin kärna när vi går in i skapandets värld.

Den feedbacken vi har fått äver överväldigande och vi inser att konceptet verkligen fungerar. Så roligt att göra detta tillsammans med våra kära deltagare.

Om du inte är intresserad av workshops som är öppna för alla, så hör av dig. Workshopsen passar kompisgänget, eller arbetsgruppen, mm. Vi vill ha minst 4 deltagare.


Än så länge har vi två färdiga paket för workshops - håll utkik på Instagram, Facebook eller här på hemsidan när vi planerar in nästa workshop.


1. Tema kroppens Chakran enligt yogiska filosofin. Vi kopplar an till våra energicentra och deras olika färger under både yogapasset och måleriupplevelsen. Upplevelsen sker delvis under tystnad, något som verkligen var uppskattat. Avslutas med gemensam vegetariska måltid.

2. Halvdagsretreat med vandring, yoga, meditation och introduktion till kritskissande i skogen. Vandringen är ca 5 km lång i skön natur och sker i två etapper med upplevelser i två delar. Avslutas med gemensam vegetarisk måltid vid lägerelden.


Är du nyfiken att veta mer om något av ovanstående så hör av dig. 


VÅRWORKSHOP

En dag för alla sinnen med kritworkshop, lugn yoga och mat tillagad över öppen eld.


20/3-21 med reservdatum 21/3 om vädret blir allt för dåligt den 20:e.

Tid 10 - 14.

Platsen är i Karlstads närmiljö och vi möts vid lägerelden dit det är mindre än 1 km från parkeringen. 


Vi Corona-anpassar allt.


Kostnad 800 kr


Nästa tillfälle är 11/4.


Välkommen!

Välkommen till en weekend i Borgvik Kvarnen. 3-5 september 2021!

En riktig måbra helg i Värmländska landsbydgen.


Läs mer i det detaljerade programmet nedan.


VÄLKOMMEN PÅ EN HELGKURS MED BÅDE AKRYLMÅLERI OCH YOGA I EN UNDERBAR MILJÖ! 

Genom yogan hittar vi lugn och fokus, en perfekt ingång till vår målarprocess. Ett starkare sätt att uppleva färg och form. Den feedbacken vi har fått är överväldigande och vi inser att konceptet verkligen fungerar.

Corona-anpassat: De lokaler vi vistas i är mycket rymliga, med möjlighet att ha många meter mellan varje person. Hotellrummen sover du singel i, egen dusch och toa, samt egen utgång. Vi tar max emot 12 personer.

Kursens tyngdpunkt ligger i det fria skapandet, uppbyggd med roliga,  givande övningar, yogans redskap och den inspirerande miljön. Vi hittar lättare vårt egna, personliga uttryck genom att testa olika tekniker och yogan hjälper oss att nå vår inre kärna. Du behöver inte ha förkunskaper om akrylmåleri och yoga innan, bara ett öppet sinne. Detta är ingen grundkurs, men du kommer ändå snabbt in i teknikerna. 


Så här ser dagarna ut:

Fredag ca 18-21:

Ankomst till Borgvik för incheckning vid 17-tiden. Klockan 18 uppstart med information och presentation. Därefter 2-rätters middag. Mätta och nöjda installerar vi oss i ateljen och får en mjuk och inspirerande uppstart med några roliga färgövningar. Vid 21-tiden avrundar vi kvällen.

Lördag ca 9-18,30:

Vi kommer att få en underbar dag, med mycket inspiration, måleri och yoga i ett noga uttänkt flöde. Sköna pauser med god mat och fika. Vi avslutar kvällen vid halvsju-tiden med en trerätters middag och tid för samtal och mys.

Söndag ca 8-15:

Denna dag startar vi med mjuk yoga och äter en präktig frukost efteråt. Vi målar vidare på våra målningar fram till lunch, och därefter gör vi en vernissage bara för oss med summering av dagarna. Vid tretiden är vi klara att bege oss hemåt, med nya erfarenheter och några målningar i bagaget.

Du kommer att få uppleva massor av målande, flera mjuka yogapass, fin och inspirerande samvaro i coronasäker och lyxig miljö, god mat och värmländsk natur som inspirerar oss i vårt skapande.


Kostnader

Detta ingår:

Inkvartering i singelrum med egen ingång, toa och dusch. Helpension med frukost, lunch, middag och fika. 2.700 kr

Flera yogapass och målarworkshop med erfarna och uppskattade ledare, i en utprövad mix för att förstärka varandra. 2.400 kr

Grundmaterial att använda under kursen, som papper, enkla penslar, paletter mm. ingår i priset. Akrylfärg och duk ingår inte.

Totalt för målarkurs med yoga och kost och logi 5.100 kr

Köp till eller ta med eget:

Möjlighet att köpa till färgpaket att använda under kursen och uppspänd duk, 2 st. (en ca 50*50 och en 60*70), som man tar med hem, 400 kr. Eller ta med egen färg och duk. Ta gärna med egna penslar av varierande typ.


Yogapass. Ge dig själv en stund att landa i kroppen. 


När det inte är värsta Corona nu kan du finna mig på KMTi i Karlstad där jag ger Hatha och Yinyogapass.  Trevliga KMTi där du alltid känner dig välkommen. Jag ser fram emot varje pass! 

Om jag inte är på KMTi så finner du mig på Instagram eller Facebook eftersom jag regelbundet bjuder in till Online-yoga! Välkommen!